View Lefkada

Sunbeds at the pool

25-05-2015 We waren 2 weken in dit prachtig appartement en we hebben met volle teugen genoten. Heel veel staat al beschreven in het gastenboek, waar we het volledig mee eens zijn. Toch een opsomming:

een prachtig compleet appartement met alle gemakken voorzien,

een paar keer per week werd het goed schoongemaakt en kregen we schone lakens en handdoeken etc.,

het uitzicht vanuit het terras is prachtig,

6 dagen in de week verse brood van de bakker die even komt “aantoeteren”.

En dan het eiland zelf; wat een natuurschoon, zoveel bloemen , mooie uitzichten, prachtige kleurschakeringen in het water, fijne temperatuur, aardige mensen, heerlijk en goedkoop eten (we zijn nu eenmaal Nederlanders ­čśë

Naast de vele tips die we kregen, kunnen we ook restaurant EF ZIN als een MUST aanbevelen. Het ligt wat verborgen in een nauw straatje, parallel aan de winkelstraat, tegenover het stadsplein. Vraag of ze verse tonijn hebben. Volledig graatloos, mals als een biefstuk en wat een smaak!!! Mochten ze die niet hebben, dan is zalm een heel goed alternatief (en dat opgemerkt door een vleeseter).

Het was rustig op het complex. We hebben niet eens gebruik gemaakt van het zwembad. Om de andere dag, een trip met de auto, op verkenning op het eiland of het vaste land. De trip , vanuit het complex, zuid- oosten, de bergen in, naar Palairos is fantastisch. Een andere mooie route is via Nydri (leuk) naar Vasiliki (nog leuker). Of neem eens een ferry naar een eiland om de aanlegplaatsjes te bezoeken, in combinatie met een wandeling naar een volgende ferry opstapplaats, weer terug naar Nydri.

Kortom, het was super. We komen graag weer eens terug. Ook al vanwege de zeer goede begeleiding , informatie en hulp van de eigenaars.
Read more at http://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p459941

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Translate ┬╗